Bosanska 4, 21 000 Split, Croatia
tel. +385 21 537 272
tel. +385 21 344 688
fax. +385 21 531 722
email: domine@domine.hr
Zagrebačka banka: 2360000-1101679303

Trening za članice tematske mreže „Prostori promjene“

Petra Sinovčić i Tea Bubić ispred Domina su sudjelovale 1. i 2. lipnja na online treningu namijenjenom članicama tematske mreže koja se bavi usklađivanjem privatnog i profesionalnog života marginaliziranih društvenih skupina, među kojima su najmnogobrojnije žene i mladi.

Trening „Planiranja Tematske mreže i ključnih dionika za kontinuiranu međusektorsku suradnju na reformi javne politike usklađivanja privatnog i poslovnog života s ciljem jačanja kapacitete OCD-a za partnerstva“ trajao je dva dana te je bio namijenjen članicama i članovima mreže Prostori promjene. Trening je organiziran s ciljem definiranja imena, strukture, platforme djelovanja, ciljeva i vrijednosti Mreže, unaprjeđivanja kapaciteta OCD-a za međusektorsku suradnju te za zajednički rad na reformama javnih politika. Trening su održale Ana Kekez Koštro i Suzana Kunac.

Trening je proveden u okviru projekta  "Utjecaj javnih politika na kvalitetu obiteljskog i radnog života te na demografsku sliku Hrvatske - prostori promjene", koji vodi udruga B.aB.e., ujedno organizatorica događaja. Domine su jedne od 12 partnera na projektu.

Projekt je sufinanciran iz sredstava Europskog socijalnog fonda i proračuna Republike Hrvatske, a posrednička tijela su Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike i Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva

print pdf mail